Studieresa till Östhammars kommun och Svensk Kärnbränslehantering (SKB)

Laddar Karta...

Datum/Tid
22 sep 2022
09:30 - 16:00

Plats
Östhammar busstation


Har ni har haft en bra sommar? Nu har vi äntligen möjlighet att åka på studieresa igen. Vi är därför glada att bjuda in er till Östhammar torsdagen den 22:a september att besöka Östhammars kommun och SKB. Här blir det många möjligheter att få höra om spännande verksamheter, testa VR och nätverka med kollegor i länet. Hoppas vi ses där!

Programmet:
Datum: Torsdagen den 22:a september 2022

09:30 Vi samlas vid Östhammar busstation i Östhammar. (Buss 811 avgår från Uppsala centralstation kl 8.20. Kommer ni från annat håll får ni hitta andra färdsätt.)

09:30-10:00 Förmiddagsfika i Östhammars kommunhus

10.00-12.00 Kommunens GIS-samordnare Birgitta Bergström med kollegor berättar om GIS-verksamheten och pågående arbeten.

12:00-13:30 Föreningen bjuder på en gemensam lunch.

13:30-16:00 Besöker vi SKB. De har fått regeringsbeslut om slutförvar och går nu in i ny fas i arbetet.  Från SKB närvarar kommunikatör, Mathias Andersson GIS-specialist, Klas Hovland GIS-förvaltare för att prata om pågående projekt och hur de använder geodata, satellitdata mm. Vi kommer också få möjlighet att testa deras VR-miljö. Eftermiddagsfika serveras i samband med VR-visningen.

16:00 Hemresa på egen hand.

Anmälan:
På grund av begränsning av lokaler kan vi endast ta emot max 20 personer till studieresan. Alla medlemmar är välkomna att anmäla sig redan nu. Det är först till kvarn som gäller. Sista anmälningsdatum är den 16:e september.

Ni kan anmäla er genom att mejla till info@gisiuppsalalan.se . Skriv ditt namn, ett telefonnummer som vi kan nå dig på under studieresan, din organisation och din jobbtitel på mejlet.

Varmt välkomna!

 

Comments are closed.
Producerad av WebbPlatsen i Sverige AB | Skyddad med AVG Antivirus